Aluminium inglasningssystem

Vi producerar system av aluminium och olika typer av glas, härdat och laminerat. Vi erbjuder inramade och ramlösa balkong och terrass inglasningssystem som ökar estetik en fasad.

Balkonginglasning blir allt mer populärt från år till år. Balkonginglasning skydda mot skadliga väderförhållanden samt oönskade grannes blickar. Balkonginglasningssystem förhindrar värmeförluster. Dessutom är de den perfekta lösningen för dem som vill plantera några blommor på balkongen.

Glas räcken – är på toppen av mode exteriör. De ändrar helt utseendet av byggnaden, vilket ger inte bara elegans utan också stil och respektabilitet. Glaskonstruktion inneboende lätthet och luftighet. Funktioner som har efterbehandling med glas räcken är så bred att under en modern byggnad, inte arkitekterna inte missar en möjlighet att installera glas räcken. Både inom och utanför – satin, spegel eller transparent glas blir populär och populärt som efterbehandling material, i egenskap av den oansenliga vakt för att ge maximal säkerhet.

BALKONG OCH TERRASS INGLASNING

Eleganta och moderna balkonger och terrasser passar perfekt i den aktuella arkitektoniska trender.

Balkong inglasning

Balkonginglasning blir allt mer populärt från år till år. Balkonginglasning skydda mot skadliga väderförhållanden samt oönskade grannes blickar. Balkonginglasningssystem förhindrar värmeförluster. Dessutom är de den perfekta lösningen för dem som vill plantera några blommor på balkongen.
Read more

Terrass inglasning

Glasning terrass gör inte bara att ge en presentabel design och modern yttre utseende, utan för att skydda människor från aggressiva miljöfaktorer. Du kommer att kunna ge en ljus och luft till din terrass, med en ramlösa glas, eller med hjälp av aluminiumkonstruktioner , är det andra sättet mer ekonomiskt, men inte mindre tillförlitliga. Du kommer att skyddas inte bara mot väder och vind, men också från de irriterande insekter och kan lugnt njuta utrymmet runt dem, att vara i fullständig säkerhet och med minimalt brus. Terrass, glaserade med hjälp av härdat glas är en pålitlig, hållbar och lätt att underhålla, dessutom kan du inte vara begränsad i storlek och form.
Read more

GLASS SYSTEMS

Man tror att glaset – är ett bräckligt material, men i detta fall är det nödvändigt att göra ett undantag … Konstruktioner med härdat glas idag används i stor utsträckning inte bara i skapandet av interiörer i bostäder och kontor, men även i byggnadens exteriör, speciellt på fasader. Produkten har en otrolig styrka som tillåter dig att göra med det mesta.

Glas räcken

Glas, transparent och tyngdlös räcken som inte betonar på sig alltför mycket uppmärksamhet, väl lämpad för en mängd olika interiörer, skapa effekten av öppenhet och ökar utrymmet. Trots sin skenbara bräcklighet använde glas för räcken, hållbara, inte benägna att de negativa effekterna av miljön och grundläggande vård designen behåller ett attraktivt utseende ännu längre än metall räcken.
Read more

Glasskillevegger

Glasväggar, som alla andra, är främst avsett att avgränsa utrymmet i rummet, men om tidigare var det i huvudsak en tom vägg, och nu är det lätt, nästan omärklig genomskinlig design tjocklek på ca 1 cm, och med en mycket hög hållfasthet som sparar också viktigt utrymme. Glasväggar kan vara en riktig välsignelse för ägare av lägenheter med ett litet område, är det inte bara vackra och funktionella, men också ekonomiskt. Så du kan snabbt och enkelt delas vardagsrum och arbetsutrymme till önskat område med möjlighet till fullständig ljudisolering och stänga de nya rum i slottet.
Read more

Glass Halvtak

Glastak av härdat glas kommer att göra entré till ditt rum mer attraktiv och modern, samt skydd mot regn och andra ogynnsamma miljöfaktorer. I termer av installation, glastak har högre nivå av säkerhet än installationen av metall, plast och andra material. De är tillverkade av tunga härdat glas, tål hög belastning och göra det yttre av byggnaden särskilt elegant.
Read more

GLASFASADER

Våra fasadsystem används som frontfasad för en rad av olika byggnader, t.ex. banker, hotell, kontorsbyggnader och gym. De används även som rumsavdelare och takstrukturer som skapar en ljus och behaglig atmosfär. Produkterna är utmärkta redskap för att skapa modern arkitektur och för att implementera en designers visioner. Den mest populära av dessa produkter är mullion-transom systemen. ALUPROF’s fasadlösningar inkluderar även en rad av olika produkter med olika design och funktion, även en del individuella lösningar.
Read more