Balumax

VÄRMEISOLERADE BALUSTRADSYSTEM

Balumax är det första och enda värmeisolerade balustradsystem i Sverige som går att integrera med balkongglas. Det värmeisolerade balkongsystemet är designat för att sätta samman elegansen i balkongsystem med isolering.

  • VÄRMEISOLERAD INTEGRATION

    LÜMICO tog balkongglas till en ny nivå med dess värmeisolerade balkongglas-system. Balustraderna är nu uppgraderade på LÜMICO ‘s livliga balkonger. LÜMICO presenterar en balustrade med 28mm glas, som kan erbjuda samma isolering som ett balkongglas med 28mm glas.

  • INTEGRATION AV BALKONGGLAS

    Heat Insulated Balustrade nya generation av balustradsystem uppstod som ett system med 100% integrering med LÜMICO’s balkongglas-system. Strukturen på topp-profilen är designed för att passa alla våra glid och höljsystem.

  • SMART DRÄNINGSSYSTEM

    Heat Insulated Balustrade designers som fokuserade på en av bristerna av balustadsystemen utvecklade ett smart dräningssystem. Tack vare låsningssystemet så flyttas vattnet från balkongglaset utan några avbrott

INNOVATIV PROJEKTKONSULT

Lumico Lumico erbjuder en speciell service för alla typer av projekt. För-analys av projektet, det mest lämpliga systemet för projektet ges som förslag beroende på plats, styrka och vänskaplighet av systemet.

DUBBLA LAGER AV ISOLERING

Glas och profilhakarna är försedda med specialdesignade EPDM lock och pluggar för att isolera mot vatten och smuts.

ANTIROST GARANTI

Precis som med andra LÜMICO produkter så har Heat Insulated Balustrade värmeisolerade balustradsystem rostgaranti.

MJUK ENKEL RENGÖRINGSYTA

Heat insulated balustrade balustradsystem har utvecklats både efter utseende och funktionalitet. Vid förfrågan så kan systemet lackas med en speciellt förgyllande smutsfri ESPC färg.

4 OLIKA TYPER AV GLAS

Heat insulated balustrade balustradsystem kan använda 8mm, 10mm, 12mm eller 28mm tjock inglasning beroende på era behov. Topp-profilen är designad att funka till alla typer av glas, utan att behöva använda extra profiler.

SÄKERHETEN FÖRST

För att ta säkerheten till den högsta nivån med Heat insulated balustrade balustradsystem, är glaset inte ihopsatt med en list på yttersidan; den är istället placerad genom att dra den från toppen till botten.

PASSAR FÖR ALLA BALKONGER OCH FORMER

Tack vare den speciella 90 graders profilen så går de isolerade balustradsystemen att använda till balkonger, utan problem. Fasadens estetiska skönhet bevaras.

LÄGGER TILL VÄRDE TILL DIN ARKITEKTUELLA DESIGN

Balkonger är de mest iögonfallande av fasaden på en byggnad. Heat insulated balustrade balustrade och räckessystem är designade med estetiska värderingar. Kombinerat med balkongräcken skapar designen av balustraden den perfekta kombinationen av panelprofiler och balustradstolpar. Så från utsidan står både balkongräckes-profilerna och balustradestolparna i en linje. Samma harmoni hittar vi även i hörnstolparna.

Skicka förfrågan

Namn

Telefonnummer

E-post

Leveransstad

Ditt meddelande, dimensioner, kvantitet