Entrétak i glas från Lümico

63.jpg

Ett glastak kan göra all världens skillnad, både när det gäller såväl form som funktion. Dels är de stilrena glastaken en snygg detalj med ett modernt och attraktivt utseende – ett enkelt ingrepp som verkligen gör stor skillnad. Men det handlar inte bara om utseende för ett glastak ger dig också skydd mot regn och annat oönskat väder.

Hållbara konstruktioner

Våra glastak är inte bara stilrena och funktionella, de är också mycket lätta att installera. När de väl är plats är de också säkrare och mer pålitliga än motsvarande produkter tillverkade av metall, plast och andra material. Våra entrétak i glas är tillverkade i tungt, härdat glas vilket gör att de tål hög belastning samtidigt som det bidrar till takets moderna utseende.

Unika glastak för er entré

Vi är väl medvetna om att alla byggnader är unika och därför måste också lösningarna vara det. Hos Lümico får du entrétak i glas som är speciellt tillverkade enligt dina önskemål och därmed passar perfekt till den byggnad där det ska sitta. Vi tror på att kundens önskemål kommer i första hand och därför hjälper vi dig gärna med att hitta rätt produkt för dig!

44

Send price request

Your Name (required)

Your Email (required)

Your Phone Number

Your Delivery city

Your Message