Dörrar

Dörrar från Lümico

En dörr är något av det viktigaste som finns i ett hus. En dörr såväl öppnar för nya möjligheter och skyddar det som ska skyddas. Vi på Lümico vet hur viktigt det är med rätt dörrar och därför erbjuder vi högkvalitativa lösningar i såväl aluminium som PVC. I vårt sortiment hittar du bland annat olika typer av balkongdörrar, skjutdörrar och vikdörrar samt vackra entrédörrar i PVC. Oavsett vad du ska ha för dörr kan vi hjälpa dig att hitta en produkt som är skräddarsydd och som inte bara möter dina förväntningar utan överträffar dem.

PVC-dörrar

PVC-dörr har ett lägre pris än en trä- eller metalldörr men kan tillverkas så att de mycket exakt efterliknar utseendet och känslan som du får med trä, men med fördelen att de har längre hållbarhet. Då PVC-materialet inte absorberar fukt ändrar de inte heller form över tid så som en trädörr kan göra och du slipper därmed får en jobbig dörr som inte går att stänga efter ett par år.

Read more

Aluminiumdörrar

Våra dörrar som är tillverkade av aluminium är med sitt stilfulla utseende det perfekta valet för hus med modern design. Våra aluminiumdörrar tillverkas med profilsystemet ALUPROF, beroende på vilken typ av produkt du vill ha. Gemensamt för alla våra aluminiumdörrar är att de är stabila, lätta att underhålla samt mycket väderbeständiga.

Read more

Innerdörrar

Innerdörrar

Read more

Isolerade Ytterdörrar i Trä

Isolerade Ytterdörrar i Trä

Read more