MB-70 ALUMINIUM DÖRR

Moderna och resistenta aluminiumdörrar som representerar elegant design och hög säkerhetsnivå

Dörrarna i MB-70-systemet utgör den perfekta lösningen som kombinerar hållbarhet, estetik och modern design. Stort urval i RAL-färgområdet gör det möjligt att matcha vilken arkitektonisk stil som helst. Högkvalitativa aluminiumprofiler motverkar negativa effekter av väderförhållandena. Dörren i detta system står för elegans och modern design, samtidigt som man säkerställer höga parametrar i energieffektivitet tack vare det innovativa EPDM-tätningssystemet.

Detaljer
Systemprofilerna har en trekammarstruktur med ett byggdjup på 70 mm med en termisk brytning av polyamid, förstärkt med glasfiber och specialinsatser som isolerar inredningen och rymdsektionerna mellan panelerna i MB-70.

Glaspåsar finns med tjocklek upp till 50mm; 1-kammar glaspaket med termisk transmittans Ug = 1,0 W / (m2K) enligt PN-EN674 standard i standard; Förmågan att använda ett tre-glaspaket med Ug = 0,5 W / (m2K); Möjligheten att applicera glas med förbättrad ljudisolering, härdad, säkerhet, inbrott, ornament eller solskydd. Brett utbud av fyllningar finns tillgängligt.

  • 3 hengsler;
  • lås med en punkts låsebolt;
  • Valgfri 3-punkts espagnolette.

Fördelar:

  • Stor variation och mångfald i systemet
  • Mycket robusta profiler (minsta väggtjocklek 2 mm)
  • Mycket bra teknisk lösning
  • Obegränsade färgalternativ från RAL-skalan
  • RAL-färger: över 200 färger till ditt förfogande

 

Dörrsystem med goda tekniska egenskaper
Det moderna systemet för produktion av aluminiumdörrar Standard MB-70 med ökad värmeisolering möjliggör produktion av aluminiumdörrar som är säkrade mot inbrott.
MB-70HI-versionen ger ökad värmeisolering tack vare en speciell ansträngning i den centrala profilkammaren och mellan glaset och profilen.

Overhead dörrklocka GEZE

Den osynliga fönsterkanten varianten. Det gör en effekt av likgiltigt utseende av seriekopplingskombinationen av soliga och öppna fönster från byggnadens utsida. Det ger ett intryck av ljus och vackert utseende eftersom låg bredd av ramar ses från utsidan. Finns i både vanlig och HI-svart med förbättrad värmeisolering.

Skicka pris begäran

Namn

Telefonnummer

E-post

Leveransstad

Ditt meddelande, dimensioner, kvantitet