PVC-dörrar från Lümico

Med en PVC-dörr från oss på Lümico får du en produkt som passar till alla typer av projekt, från de största byggnationerna till de allra minsta. Det viktigaste för oss är att kunna erbjuda en personligt anpassad produkt som ser till att du får en dörr som möter dina krav och mer därtill. I vårt stora sortiment av PVC-dörrar hittar du en mängd olika produkter,

inklusive balkongdörrar, altandörrar, lyft- och skjutdörrar samt vackra entrédörrar. Med tekniska lösningar som garanterar bästa möjliga prestanda kan du vara säker på att din nya dörr från Lümico kommer att hålla måttet!

OLIKA FÖRDELAR OCH LÖSNINGAR

En PVC-dörr behöver, till skillnad från en trädörr, inte målas eller lackas regelbundet – underhållet är helt enkelt mycket mindre. En PVC-dörr behöver inte heller en lika stark ram som en tung metall- eller trädörr, utan kan hängas på svagare konstruktioner, vilket gör de mycket lättplacerade.

Dessutom är en PVC-dörrs släta yta mycket lätt att rengöra och du slipper oroa dig för de repor som kan uppstå i en metalldörr och som sedan kräver tjocka lager färg för att du ska bli kvitt dem. Det finns helt enkelt många anledningar att välja en PVC-dörr!

LÜMICO Gealan PVC dörrar kommer i en mängd olika färger och utföranden som inte behöver göras om som de på trädörrar, som måste målas eller lackeras regelbundet. PVC dörrar kan hängas på en svagare ram än vad som krävs för en tung stål eller trä dörr. Exteriör enkeldörrar är bara en typ av yttre pvc dörr. Många husägare väljer pvc dörrar med glasinsatserna för uteplats inhägnader eller balkongdörrar.

Trädörrar är mycket svårare att skrubba ren än den släta ytan av PVC. Trädörrar har ofta målas någonsin se ren när de är några år gammal. Metall dörrar kan bli repad och kan behöva målas med en tjock färg för att täcka märken. Välj våra PVC dörrar.

Balkongdörrar

GEALAN S8000 IQ System PVC balkongdörrar med 6-kammarprofil uppfyller alla tekniska krav för moderna fönster eller dörrar. Profilerna erbjuder bra isolerande parametrar och skydd mot ljud och inbrott.

Read more

Altandörrar

GEALAN S8000 IQ är en ytterdörrsprofil med högre hållbarhet och förbättrad stabilitet.

Read more

Lyft och skjutdörrar (HST)

GEALAN S8000 HST Lyft- och skjutdörrar U-värde ner till 0,86 W/m2K. Ljudreduktion upp till 45dB

Read more

Vinkel och skjutdörr (PSK)

Gealan S8000 PSK som kan lutas och skjutas, är en parallell skjutdörr med ett extra vädringsläge som tillval. Denna typ av skjutdörr lämpar sig bäst för mindre

Read more

Ingång Paneldörrar

Vi har ett brett urval av vackra panel dörrar, tillverkade av hög kvalitet tyska profil GEALAN S8000

Read more

Skicka förfrågan

Namn

Telefonnummer

E-post

Leveransstad

Ditt meddelande, dimensioner, kvantitet