Fönster från Lümico

Ett fönster ger dig din utsikt mot världen och är en oerhört viktig del av alla byggnader, oavsett om det handlar om hem eller kontor. Detta är vi på Lümico väl medvetna om och därför har vi ett sortiment av fönster som erbjuder en fantastisk kombination av kvalitet och funktion.

Men ett fönster handlar om så mycket mer än bara utsikten, det ska också uppfylla tekniska krav på exempelvis värme, ljudisolering och inbrottsskydd. Våra fönster möter dina krav och vårt mål är att vi ska överträffa dina förväntningar på dina nya fönster!

PVC-fönster från Lümico

Våra PVC-fönster är lättskötta, energieffektiva och kräver varken målning, färgning eller lackering under åren som kommer. Tack vare detta är våra PVC-fönster en såväl stilig som funktionell lösning när du ska välja fönster. Dessutom kommer de att hålla sig snygga i år efter år!

Read more

Aluminiumfönster från Lümico

Våra aluminiumsystem gör det möjligt att tillverka exakta fönsterlösningar enligt dina krav på funktion, utseende, värmeisolering, inbrottsskydd, rökkontroll och brandsäkerhet. Utöver klassiska fönster inkluderar denna kategori också strukturer utan värmeisolering som är perfekta för att användas i till exempel skiljeväggar och dörrar. Kontakta oss om du har några frågor angående våra fönster så ska vi hjälpa dig att hitta rätt!

Read more

TRÄFÖNSTER FRÅN LÜMICO

Trevindues är mer än bara konstruktion. Dessa är fönster med en själ. Det fanns alltid tillräckligt med finsmakare för träfönster, och intressantdynamiken har ökat betydligt under de senaste åren. Denna trend utvecklas på grund av ökat intresse för miljön, den perfekta kvaliteten på prestanda bara från naturresurser.

Read more

Fönster av trä och aluminium FRÅN LÜMICO

Fönster av trä och aluminium – är förmodligen den bästa kombinationen av skönhet och kvalitet. Dessa är fönster där trä och aluminium kombineras för att uppnå maximal interaktion mellan bekvämlighet och estetik för varje material. Trä är känt som miljövänligt material, vilket skapar en varm och mysig atmosfär i ditt hem.

Read more