PVC FÖNSTER

88_jpg

Inte alla PVC-fönster är desamma. Skillnaderna i profilen designen har en enorm effekt på de tekniska egenskaperna hos fönstret.
Fönster från den senaste generationen av Gealan profilsystem inte bara ser tilltalande , har sofistikerade profilgeometrier också fulländat ända ner till minsta detalj för att uppfylla alla tekniska krav. Från värme och ljudisolering till anti-inbrottsskydd och ventilation, fönster gjorda av GEALAN PVC-profiler är “state of the art”.

4-s8000iq

Energieffektiv (Gealan S8000)

GEALAN S8000 är systemet med mest varierat användningsområde både vid nybyggnation och renoveringar. Systemet uppfyller alla krav för energieffektiva fönster och har höga värme- och ljudisolerande egenskaper.
Konstruktionen med tätningslist i fals, materialoptimering för enkel och ekonomisk produktion gör den till den mest optimala lösningen.

premium_gealan_s900_S9000

Premium (Gealan S9000)

GEALAN S9000 är ett framtida säkerhetssystem som går lika bra att använda till gamla byggnader såväl som vid nybyggnation och renovering. Systemet uppfyller de högsta kraven för energieffektiva fönster och har de bästa värmeisolerande egenskaperna på marknaden, vilket gör det ytterst lämpligt för passivhus.