PVC-fönster från Lümico

Alla PVC-fönster är unika och vilken typ som passar dig beror helt på vilka krav du ställer på dina fönster. Små skillnader i ett PVC-fönsters design har väldigt stor påverkan på dess tekniska egenskaper, inklusive värmeisolering, inbrottsskydd, ljudisolering och mycket mer – perfekt i exempelvis ett passivhus.

Vi på Lümico vet hur viktigt det är med individuella, anpassade lösningar och därför kan du hos oss få precis den typ av PVC-fönster som du är på jakt efter, skräddarsydda efter just dina behov. Du får gärna kontakta oss så kan vi diskutera vilken av våra produkter som är rätt för dig!

Energieffektiva PVC-fönster med Gealan

Vi tillverkar våra PVC-fönster med hjälp av den senaste generationens Gealan-profilsystem. Dessa profilsystem ger inte bara fönstret en snyggt och stilrent utseende utan de gör också att de har tekniska lösningar som ser till att våra fönster levererar precis den tekniska prestanda som du kan förvänta från en högkvalitativ produkt, ända ner i minsta detalj.

PVC-profiler från GEALAN ser till att allt från värme- och ljudisolering till inbrottsskydd och ventilation håller absolut högsta klass. På så vis kan du känna dig trygg på att du får en produkt för framtiden när du köper fönster av oss på Lümico.

Energieffektiv (Gealan S8000)

GEALAN S8000 är systemet med mest varierat användningsområde både vid nybyggnation och renoveringar. Systemet uppfyller alla krav för energieffektiva fönster och har höga värme- och ljudisolerande egenskaper. Konstruktionen med tätningslist i fals, materialoptimering för enkel och ekonomisk produktion gör den till den mest optimala lösningen.
Read more

Premium (Gealan S9000)

GEALAN S9000 är ett framtida säkerhetssystem som går lika bra att använda till gamla byggnader såväl som vid nybyggnation och renovering. Systemet uppfyller de högsta kraven för energieffektiva fönster och har de bästa värmeisolerande egenskaperna på marknaden, vilket gör det ytterst lämpligt för passivhus.
Read more

Liv Line

Lümico Schüco Liv Line this window arrangement is great. Our 20years experience and advanced construction work has led to the fact that we have developed a product second to none.
Read more

Decco 71

Decco 71 system profile. 6-chamber system made of outstanding white PVC. Functional, universal and elegant.
Read more

Skicka förfrågan

Namn

Telefonnummer

E-post

Leveransstad

Ditt meddelande, dimensioner, kvantitet